Login
Register
Начало

Погледни

блогът погледни

Дамски Жилетки

Какво представляват луксозни апартаменти и къде да ги намерите?

 Луксозни апартаменти можете да намерите на българския пазар с характеристиките на executive жилища или такива с luxury характеристики. Unique Estates е фирма консултант по недвижимо имущество, специализирана изцяло в сектора с луксозни имоти. Именно те разграничиха лукс имотите у нас на две основни групи, за да могат по-лесно клиентите да се ориентират в своето търсене.

Повече от десет години компанията обогатява имотното си портфолио и днес с гордост, може да твърди, че предлага най-добрите луксозни апартаменти у нас, както и луксозни къщи. Луксозните имоти предлагани на потребителите на сайта www.ues.bg са разграничени по ценова листа, по местоположение, тип на имота, големина и брой спални помещения. Така лесно можете да сегментирате специфично търсене и да го обсъдите с вашият личен консултант от фирмата. Какво предлага брокера – вижте…

Луксозни апартаменти от Unique Estates – методи за селекция и избор

На първо място компанията работи с клиенти желаещи да инвестират в луксозни имоти, такива които да ги закупят за лично ползване, да намерят луксозен апартамент в Стара София или в затворени модерни комплекси. Освен това фирмата консултант относно луксозни имоти предлага услуги за собственици желаещи да продадат или отдадат под наем луксозните си жилища. Реално погледнато в последните години фирмата значително увеличи клиентската си база и портфолиото си от разнообразни по тип и вид луксозни имоти.

От една страна работата с клиенти търсещи луксозни апартаменти или къщи и тази с предлагащите ги – до голяма степен прави добра връзка по веригата на търсенето и предлагането в имотния сектор. Освен част от Американската търговска камера, фирмата е част и от AG Capital. Цикълът по предлагането на луксозни имоти е напълно затворен – от проекта и инвестициите, през финансирането и изпълнението, до финалната продажба или отдаването му под наем. Луксозните апартаменти имат топ местоположение, разположени са в райони със силно развита инфраструктура (има апетитни парцели), имат уникални архитектурни, съвременни или други белези в интериора и екстериора. Станете част от хилядите потенциални потребители на www.ues.bg и предложете или намерете луксозните имоти, които желаете. Всичко става с няколко клика на мишката, телефонен разговор и желанието за обратна комуникация на персонално ниво. Изберете рентабилния партньор в търсенето или предлагането на луксозни апартаменти – доверете се на Unique Estates, част от Българския форум на бизнес лидерите в страната!