Login
Register
Начало

Погледни

блогът погледни

Дамски Жилетки

Каква е тайната на домашния комфорт?

Има общи правила, спазването на които ще създаде комфорт във всеки дом. Всичко това се дължи на множество фактори, независимо от стила на интериора и броя на инвестираните средства в него.

Гаранция за комфорт

Уютно и комфортно може да бъде само в чистата къща. Тромавите жилища не налагат скъпи ремонти или антични мебели. В допълнение, почитателите на Фън Шуй знаят, че бъркотията в къщата привлича неприятности. Така че чистотата и редът в дома трябва да се поддържат. Но не прекалявайте! Не изпадайте в крайности и не създавай стерилна атмосфера в къщата. Казват, че когато щастието напусне къщата, става прекалено пусто и чисто ... За изхвърляне на стари мебели – изкупуване обърнете се към фирмите в региона.

Топъл дом

Не, сега няма да говорим за работеща отоплителна система или нагреватели. Нашата цел е да научим как да създаваме топлина с помощта на интериорни детайли. Разбира се, вие сте запознати с израза: "къщата е декорирана в топли цветове". Но, колкото и да е странно, традиционно топлите нюанси на цветовата палитра невинаги са в състояние да направят домашен уют. Тук, по-скоро е важно тяхното присъствие в цветовете на къщата и хармоничната комбинация с други цветове. Определено уютни са цветовете като синьо, бежово, пясък, зелено, теракот, люляк. Нека бъде светлина! Уютният дом трябва да е светъл. Светлината означава добре и правилно осветена. Ние сме свикнали със стария стандарт от един полилей. И дори в програмите от типа „Въпрос за жилищно строителство”, редовно се показват апартаменти, които мигат с множество лампи. Време е да забравим мотото на нашите майки: „Най-важното е да се чисти!” Не, чистотата със сигурност е приоритет, но днес говорим за комфорт, който може и трябва да бъде даден дом с помощта на светлината. За това, между другото, не е необходимо да се започнем мащабен ремонт, достатъчно е да се променят таваните. Модерните опънати тавани ви позволяват да поставите източниците на светлина точно там, където трябват. Вече си представяте себе си в любимия си стол с книга в ръката, чиито страници са осветени с точно насочена светлина?

Няма цветя - няма комфорт.

Живите зелени растения в къщата са друг задължителен елемент от уютен интериор. Цветята ще създадат настроение, усещане за топлина и спокойствие.

Уловени от текстил - къща без текстил е по-вероятно да прилича на офис, отколкото на жилище. Един наистина уютен дом просто трябва да бъде украсен с текстилни елементи. Това са всички видове подложки, завеси, салфетки и покривки. Между другото, тъканите могат да се използват и в декорацията на стени. Красивата посуда също играе важна роля в създаването на уютна и комфортна атмосфера в дома. Психолозите съветват да се използват предимно бели и много леки нюанси.

Модата минава, стилът остава

Хармония и следователно, комфорт в къщата ще бъдат осигурен, ако всички неща в него се комбинират помежду си в един стил. Не е необходимо да бъдете експерт в областта на дизайна, за да изберете елементите на интериора по форма, текстура и цвят. Вие сте в състояние да прецените, дали дадена вътрешна част съответства на общата атмосфера на стаята? Да предположим, че самото нещо е много красиво, но интуитивно усещате, че не му е мястото в тази стая. Дайте това нещо на тези, които обичате. Кой знае, може би вашият подарък ще бъде отправна точка за създаване на уютен интериор в апартамента на вашите приятели? Като цяло комфортът е чувство на щастие. Това е главната тайна на комфорта. На адрес izvozva.bg специалистите ни разкриват още много тайни за добре организирания интериор.