Login
Register
Начало

Погледни

блогът погледни

4 помещения в дома, където да използвате цвят шам-фъстък

За дизайна на интериора дома пресъздаден в цвят шам-фъстък, може да изпълни с енергия, комфорт и положителни емоции. Ако искате да обновите интериора, ето как да го направите:

Цвят шам-фъстък в интериора на кухнята

Кухня - това е пространството, в къщата, което се използва най-често с вкусна цвят шам-фъстък. И този сочен и вкусен цвят може да е сянка или да е в хармония с пространството за хранене?! Психолозите са доказали, че зелените нюанси влияят положително на нервната система. И по време на хранене на тялото трябва да е в покой. Ако вашата кухня не може да се похвали с размер, в този случай, заложете на бледо зелен цвят, така че може визуално да добавите простор в кухнята. Така тя ще изглежда хармонично. С придаване на лек зелен оттенък, кухненските шкафове, няма да изглеждат толкова тежки. Шам завеси в интериора на кухнята, също имат право на живот, но експертите препоръчват ограничаване с щорите. Най-често използваната комбинация от светло зелен цвят в кухнята е комбинация от бели и кремави цветове. Ако стените на кухнята са направени в тези меки цветове, бледо зелено може да се използва в дизайна за престилка или покривки и салфетки на маса. В действителност, има много възможности, всичко зависи от вашето въображение. Знаейки повече за средиземноморска кухня и цвят орех, винаги домът ви ще изглежда много уютно. Вижте тук за сонда за вода: EVROSONDA.COM.

Цвята шам фъстък в интериора на спалня

Светло зелен цвят е олицетворение на мира и спокойствието. Спалнята е място, където можем да си починем от дневната суматоха. Тапети в стаята за отдих с цвят на шам ще създадат усещане за хармония с природата. Още повече, че се съчетават с елементи на декор, които са изработени от екологично чисти и естествени материали. Например - слама, бамбук, дърво или естествен камък в спалнята. Ако пък се налага да трансформирате стари мебели, за да обзаведете с нови, вижте фирма по извозване на стари мебели EVRO5.COM.

Детска стая в цвят шам

Този цвят внася живот с жизнерадостен тон и се вписват в интериора на играта. Бледо зелено - ярко, но не и наперено, няма да окаже отрицателно въздействие върху психиката на детето. Завеси, легло, постелки, тапети, стенни, панели, декоративни възглавници, абажури лампи - за този тон винаги има място в детската стая. Хармонично се съчетава със следните цветове шам-фъстък: за момичета - бордо, пурпурно и розово; нюансите за момчешката стая са - кафяво и синьо. В крайна сметка, детето трябва да се чувства уютно и удобно.

Ако ви е нужна помощ а почистване на апартаменти, то вижте тук: DEPO.BG.

Цвят шам-фъстък в интериора на дневната

Без значение, в какъв стил е направен вашия хол, хай-тек, модерен или класически, светло зеленото хармонично се вписват. Особено, когато прозорците на хола са разположени на северната страна. Дневните, които са изцяло декорирани в светли зелени нюанси са рядкост. По принцип, цветът действа като "сив кардинал". Благодарение на своята печеливша комбинация той хармонизира с всички графики. Мебелите и пердетата в цвят на зехтин придават на интериора усещане за реколта. Бледо зелени възглавници могат да освежат интериора на всеки, дори най-консервативните гости. В резултат на това, вие получавате една стая, където ще бъде приятно прекарване на времето ви с вашите гости. Тоалетна, баня и хол, декорирани в шам тонове, никога няма да изглежда тъмни, мрачни или скучни. Особено значение има въпросът е за коридора, където няма прозорци. Светло зеленото не съдържа дори намек за бюрокрация, така че е доста рядко използван за в офиса , но поради топлината и способността да създаде уютна и спокойна атмосфера се използва при проектирането на ресторанти, барове, кафенета.