Login
Register
Начало

Погледни

блогът погледни

Дамски Жилетки

Изберете златни обици по вид на външния вид

 

Златните бижута винаги са красиви и елегантни. Въпреки това, дори най-изтънченият и скъп продукт може просто да не отиде при вас. Оказва се, че много зависи от вида на външния вид: овално лице, цвят на косата, очите, а дори и от размера и формата на ушите. Изберете едно ново бижу, фокусирайки се върху екстериора. И особено това се отнася за избора на обеци.

На първо място обърнете внимание на овалното лице на бъдещия собственик на скъпоценните бижута. Много често случаи, когато жените, безуспешно избирайки формата на обеци, се фокусираха върху недостатъците на външния им вид.

Така че, за пухкавите дами с широки скули стилисти препоръчваме да купуват малки златни обеци продълговата форма, евентуално с висулки. За собствениците на малко лице е по-добре да вземете кръгли и изпъкнали обеци, които ще помогнат визуално да се разширят. Удълженият, леко удължен овал е подходящ за модели с кръгла форма. Най-простият начин за жените с десния овал - те са идеални за всеки модел.

Обици по вид на външния вид

Не забравяйте за цвета на косата си. Жените с руса коса трябва да обърнат внимание на обеците с бяло, бледо синьо, розово и тюркоазени камъни, брюнетки и кестенявата - на обеци с инкрустации от светли каменни наситени нюанси.

Много привлекателни обеци с камъни, които отговарят на цвета на очите. Емералд, нар, топаз и други камъни с ярки цветове са подходящи за момичета с кафяви очи. Въпреки че светлите камъни като диамант, скален кристал, перли и т.н., могат да подчертаят мистериозния блясък на тъмните очи.