Login
Register
Начало

Погледни

блогът погледни

Дамски Жилетки

6 акцента в ефективното научаване на немски език

Не трябва да имате перфектен акцент, а само да говорите перфектен немски език. Това не е непосилна задача, ако под ръка разполагате с някои изпитани техники.

Дори и да не се чувствате готови да започнете да говорите немски, просто отворете устата си. Без значение дали сте създали перфектния звук или не, обучението е едно приключение, което само започва.

Повечето изучаващи курс по езици искат да бъдат разбрани от оригиналите на езика. Това означава да работят на вашия акцент. Въпреки, че подобряването на произношение е много ефективен начин, не забравяйте, че в крайна сметка произношението на индивидуално писмо остава финес и трябва да се практикува с течение на времето. Намерете това, което работи за вас.

Практика с езиков курс:

Веднага след като сте научили нещо ново, опитайте да го вмъкнете в практиката.

Не се безпокойте за диалекта:

Немски има всички видове диалекти – вашия стандартен немски диалект, може да работи във ваша полза. Повечето германски местните жители използват диалект. Това е нормално за германците да променят тяхното произношение, да намират по-широко приложение, така че за вас като чужденец просто няма нужда да се притеснявате от това, дали вашият акцент е спот-он.

Слушайте интензивно, не пасивно уроците по немски.

Слушането на практика е наистина важно. Пасивният начин на потапяне е фантастичен за избягване на малко неудобни моменти. Понякога такова може да е и много мотивиращо от позиция на това да се научават нови неща, но няма да е от голяма поза за вашите говорещи умения.

За целите на подобряване на вашия акцент, трябва да се забави вашата практика на слушане и да се съсредоточите върху интензивното слушане. По този начин, можете да се уверите, че разбирате всяка дума и фраза. Повтаряйте толкова пъти, колкото е необходимо, така че наистина да може да разбере какво казват хората.

Това, което звучи на немски език може да се стори трудно на първо време, но с правилната тактика ще работи за вас.